Toast med ricotta, spinat og sopp

Toast med stekt sopp og ricotta

Denne toasten er perfekt for deg som er glad i sopp! Her kan du bruke akkurat den soppen du ønsker, vi har valgt å bruke sjampinjong og kantarell. Perfekt til helgefrokosten!
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 skiver godt brød
  • 200 g kantarell eller annen sopp
  • 30 g babyspinat
  • 100 g ricotta
  • 1 ss smør til steking
  • Salt og pepper
  • Valgfritt: frisk timian

Fremgangsmåte

  1. Kutt soppen i skiver og stek i tørr panne på medium-høy varme til soppen slipper væske. 
  2. Ha i en klatt smør. La det steke videre på medium varme.
  3. Ha spinaten i panna og stek til den krymper.
  4. Smak til med salt og pepper og sett til side. 
  5. Rist brødskivene i brødrister eller stek de i panna med litt smør eller olje. 
  6. Legg brødskivene på et fat. Ha på ricotta, deretter stekt sopp og spinat. Her kan du ta på fersk eller tørket timian om du ønsker. 
  7. Server straks. 
Del på Facebook