For kantindrivere: Meld på din kantine til NM Sunn Mat i kantina

Ønsker du at kantinen (e) skal fokusere mer på grovt, grønt og sjømat? Kanskje har dere allerede et godt utvalg, men kan bli enda bedre og har potensiale til å hevde dere godt i konkurransen med å sette fokus på #Merav?

NM Sunn mat i kantina er en konkurranse som har som hensikt å kåre Norges beste tilbud av sunn mat med #MerAv råvarer som selges og serveres i kantiner. I konkurransen gjelder det å tilby en kombinasjon av varegruppene grove kornprodukter, sjømat og frukt/grønt i kantinetilbudet i fire uker i løpet av konkurranseperioden.

Frist for påmelding er 12 juni, 2024.

Konkurranseperioden for årets konkurranse er 1.oktober tom. 20. november og kantinene deltar i fire sammenhengende valgfrie uker i løpet av konkurranseperioden. 

Konkurransen består av to kåringer, en kåring for enkeltstående kantiner der det deles ut en 1, 2 og 3. plass og en kjedepris. Benytt skjemaet under for å melde på kantinen som en enkeltstående kantine eller meld på kantinekjeden.

Les mer om kriteriene her.

Spørsmål? Send epost til iselin@frukt.no.

Meld på kantinen din for NM sunn Mat i kantina:

Vi melder oss på som

 

Data blir ikke brukt i noen øvrig forbindelse, men kun for kontakt i forbindelse med konkurransen. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger her.