Ingredienser
Bakt søtpotet med spenstig fyll
Over 60 min
1.5 av 5 om dagen
Bakt søtpotet fylt bl.a. med vårløk, sjampinjong og quinoa med snert fra chili og hvitløk. Smaker herlig som tilbehør eller som en liten rett alene.
Fremgangsmåte
- Stikk hull i potetene med en gaffel. Bak dem i ovnen på 200 grader C i 1 - 1,5 time - avhengig av potetens størrelse.
- Kok quinoa som angitt på pakken.
- Fres grønnsakene i en varm panne.
- Del de ferdigbakte søtpotetene i to. Skrap ut litt av innmaten og bland den sammen med quinoa og de freste grønnsakene.
- Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
- Ha fyllet tilbake i potetene og strø revet ost på toppen.
- Gratiner de fylte søtpotetene i ovnen på 200 grader C i 5-6 minutter.
- Server søtpoteter som tilbehør til middag eller som en liten rett f.eks. med en salat til.