Blomkålkarri

En lettvint og velsmakende rett med blomkål som kan serveres som middag med godt brød til. Enkel og rask om du har det travelt på ettermiddagen.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 hakket løk
  • 2 ss olje
  • 2 ts karri
  • 1 blomkål i buketter
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater - gjerne med chili og basilikum
  • 3 dl vann
  • 100 g frisk spinat - småbladet/babyspinat

Fremgangsmåte

Stek løken myk i olje - 5-6 minutter. Rør inn karri og stek videre i 1-2 minutter.

Tilsett blomkålbuketter, vann og tomater og kok retten videre til blomkålen så vidt er mør - 5-7 minutter.

Rør inn spinatbladene til slutt.

Server blomkålkarri rykende varm med godt brød til.

Om du ikke ønsker en ren vegetarisk rett, kan du tilsette strimler av stekt kylling.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 14
Legg til på Min side
Del på Facebook