Blomkålrisotto med soltørkede tomater

Revet blomkål blir raskt til blomkålris. Her en smaksrik risotto med soltørkede tomater som er et spennende tilbehør til middagen. Enkel blomkålris passer til alt.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 ss olivenolje
  • 1 blomkål
  • 10 soltørkede tomater
  • 1 finhakket rød chili
  • 1 båt knust og finhakket hvitløk
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • 1 dl revet godt modnet hvitost

Fremgangsmåte

  1. Rens blomkålen for de groveste bladene. Riv resten på et grovt rivjern slik at du får risaktig konsistens.
  2. Skjær tomatene i biter og hakk chilien, hvitløken og persillen.
  3. Varm oljen i en stor panne eller vid kjele og fres alt til blomkålen er god og varm og har fått litt farge - et par minutter.
  4. Tilsett revet ost og rør om til den har smeltet.
  5. Server blomkålrisotto som en egen liten rett eller som tilbehør til middagen.
Sist oppdatert 7. juli 2016
Liker 59
Legg til på Min side
Del på Facebook