Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell appelsinene med kniv. Fjern det hvite og skjær appelsinene i skiver. Legg skivene utover på et stort fat eller på porsjonstallerkener.

    Grovhakk nøttene og skjær dadlene i strimler. Ha dette over appelsinskivene.

    Strø på rosépepper.

    Bland sammen yoghurt og kesam med honning, og server det ved siden av appelsindesserten.

I stedet for dadler kan du bruke svisker.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 6 stk appelsin
  • 3 dl valnøttkjerner
  • 12 stk tørkede dadler
  • dl yoghurt naturell
  • dl kesam original
  • dl flytende honning
  • hel rosépepper
Miljøbilde av appelsinsalat med svisker.

Fremgangsmåte

  • Skrell appelsinene med kniv. Fjern det hvite og skjær appelsinene i skiver. Legg skivene utover på et stort fat eller på porsjonstallerkener.

    Grovhakk nøttene og skjær dadlene i strimler. Ha dette over appelsinskivene.

    Strø på rosépepper.

    Bland sammen yoghurt og kesam med honning, og server det ved siden av appelsindesserten.

I stedet for dadler kan du bruke svisker.