Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Smelt sjokoladen forsiktig i vannbad. Rør i eggeplommer og deretter crème fraîche.

    Fordel moussen i porsjonsglass og sett dem i kjøleskapet i minst 1 time.

    Rens jordbærene og rør dem sammen med sukker i en blender eller med en stavmikser. Smak til.

    Server sjokolademoussen med de rørte jordbærene og pynt gjerne med noen ekstra hele eller halve bær og noen blader sitronmelisse.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 150 g hvit sjokolade
  • 2 stk eggeplomme
  • 1 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • Rørte jordbær:
  • 1 kurv jordbær (500 g)
  • 1 dl sukker
To glass med hvit sjokolademousse med jordbær

Fremgangsmåte

  • Smelt sjokoladen forsiktig i vannbad. Rør i eggeplommer og deretter crème fraîche.

    Fordel moussen i porsjonsglass og sett dem i kjøleskapet i minst 1 time.

    Rens jordbærene og rør dem sammen med sukker i en blender eller med en stavmikser. Smak til.

    Server sjokolademoussen med de rørte jordbærene og pynt gjerne med noen ekstra hele eller halve bær og noen blader sitronmelisse.

Dessert med jordbær Se flere desserter (83)