Ingredienser
Grønnsaker og fisk i foliebåt
40-60 min
I grillpakker kan grønnsakene varieres i det uendelige, og all slags fisk kan brukes. Ekstra spennende er det å la barna lage sin egen pakke og forme det som et skip merket barnets navn.
Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på 200°C.
- Rens og skjær fennikel og løk i skiver, finhakk hvitløken og del asparges i to. Skjær fisken i terninger.
- Smør olje på et ark tykk steke- eller grillfolie og legg grønnsakene i bunnen.
- Ha fisketerningene oppå og cherrytomater og urter på toppen.
- Press over litt sitronsaft og pakk folien godt sammen på toppen.
- Legg pakkene midt i ovnen i ca. 25-30 minutter.
Kjempefine å ha på grillen også. Legg da pakkene på grillrisen og grill dem i ca. 15 minutter.
Server bakte poteter eller ris til.