Stekte eller grillede grønnsaker som pålegg

Grønnsaker i skiver som er grillet får en nydelig smak. De kan like gjerne serveres kalde som varme. Her er spiller de hovedrolle som pålegg. Noen dråper sitron fremhever smaken.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 skive grovt brød
  • 1 ss pesto
  • 1 skive grønn squash - på langs
  • 1 skive gul squash - på langs
  • 0,5 snackpaprika (spiss paprika) - delt på langs
  • 1 skive søtpotet
  • 1 skive løk
  • 2 ss olje til pensling
  • 1 skive mozzarella
  • 0,25 boks alfalfaspirer

Fremgangsmåte

Pensle grønnsaksskivene med olje og grill dem til de er møre.

Rist brødskivene - enten i en brødrister eller i ovnen.

Smør de ristede brødskivene med pesto.

Dander grønnsaksskivene, mozzarella og spirene på den ene skiven og legg den andre oppå.

 

 

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 33
Legg til på Min side
Del på Facebook