Kålsalat med svisker

Å bruke finsnittet hodekål eller nykål til salat er kjempefint. Her en variant med appelsin, rødløk og svisker med en deilig karvedressing.
Under 20 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 600 g finsnittet hodekål
  • 1 rødløk i tynne ringer
  • fileter fra 1 appelsin
  • 1 dl svisker i biter
  • 50 g valnøttkjerner

Dressing

  • 1 ts karve
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss vineddik
  • 3 ss olje
  • 3 ss vann

Fremgangsmåte

  1. Skjær ut fileter fra appelsinen.
  2. Bland sammen alle ingrediensene til salaten og fordel den ut over et fat eller i en salatbolle. Fordel appelsinfiletene over.
  3. Rør sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.
  4. Hell dressingen over salaten eller server den ved siden av.
Sist oppdatert 4. desember 2015
Liker 10
Legg til på Min side
Del på Facebook