Fargerike grønnsakswraps på treplate med rosa kålsalat, saus og urter på grønn bakgrunn. Frisk og livlig måltidspresentasjon.

Ingredienser

Lefserull med sylta rødkål og ribbe

Under 20 min

Lefseruller med sylta rødkål, saftig ribberull, sennepsmajones og frisk ruccola er den perfekte kombinasjonen av sprøtt, syrlig og salt. Enkle å lage, fulle av julesmak. Disse er helt perfekte som småretter, på buffeten eller som en lett førjulslunsj.

Fremgangsmåte

  1. Lag sennepsmajonesen ved å blande majones, grov sennep, honning, gressløk og sitronsaft sammen.
  2. Lag sylted rødkål, du finner oppskrift på det her: SYLTA RØDKÅL
  3. Smør så sennepsmajonesen på lefsene og ha i den syltede rødkålen og ribberullen.
  4. Rull lefsene sammen, og kutt opp i biter. 

Hvor godt likte du oppskriften?