Ingredienser

Lun rosenkålsalat

20-40 min
1,5 av 5 om dagen

Lun rosenkålsalat består av høstens beste grønnsaker samlet på en og samme tallerken. Server salaten som middag med godt brød til eller som tilbehør til annen mat.

Fremgangsmåte

  1. Rens rosenkål og del den i to.

  2. Del brokkolien i små buketter. Gi brokkoli og rosenkål et raskt oppkok i lettsaltet vann, i ett minutt. Hell av vannet.

  3. Skjær soppen i biter og stek i smør, i en stor varm panne.

  4. Ha i rosenkål og brokkoli i pannen. Stek videre til alt har fått litt farge.

  5. Ha i rødløkskiver til slutt.

  6. Anrett blandingen i dype tallerkener. Topp med marinert fetaost, friske urter og noen dråper med honning.

  7. Server salaten lun med godt ferskt brød til.

Hvor godt likte du oppskriften?