Middelhavsgryte med tomater, gulrøtter og poteter

Ingredienser

Middelhavsgryte med tomater, gulrøtter og poteter

20-40 min
1.5 av 5 om dagen

Lettvint og god gryterett med masse deilige grønnsaker og torsk

Fremgangsmåte

  1. Finhakk løk og hvitløk og surr det i olje. Tilsett poteter, gulrot og stilkselleri og la det steke i ca. 5 minutter. Rør underveis.
  2. Hell på tomater, og la det koke til grønnsakene er knapt møre.
  3. Tilsett buljongterningen.
  4. Smak til med finhakket rød chili, timian, salt og pepper.
  5. Rens rekene.
  6. Tørk fisken godt og del den i terninger.
  7. Legg fisken og rekene i gryten. La den trekke med til den er ferdig, ca. 5 minutter. 
  8. Server gryten med godt brød og hakkede urter til.

Hvor godt likte du oppskriften?