Omelett med blomkal og purre

Ingredienser

Omelett med blomkål og purre

Under 20 min
2 av 5 om dagen

Omelett er en enkel og god middagsløsning for folk på farta. Bruk grønnsaksrester fra kjøleskapet eller kjøp med deg blomkål, purre og persille fra butikken.

Fremgangsmåte

  1. Del blomkålen i buketter, skjær eventuelt stilk/friske blad i biter. Legg dem i en stekepanne sammen med purre. La det surre noen minutter.
  2. Visp sammen egg, salt, krydder og ost.
  3. Hell eggemassen i pannen og la omeletten så vidt stivne over moderat varme. Løft i den med en gaffel av og til, slik at eggemassen renner ned i bunnen av pannen.  
  4. Serveres nylaget, gjerne med godt brød eller rundstykker.
Putt gjerne oppi rester av pølser eller bacon, om du ønsker det.

Hvor godt likte du oppskriften?