Ingredienser
Pizzasnurrer til matpakken
Over 60 min
Bak noen saftige, gode og grove pizzasnurrer en gang iblant. De er flotte å fryse ned, slik at du kan ta opp når du ønsker. De er også supre å ha i matpakken til barna eller som "etter-skolen-mat". Denne oppskriften rekker til ca. 12 pizzasnurrer.
Fremgangsmåte
- Varm opp vannet til deigen til det er fingervarmt.
- Løs gjæren opp i litt av vannet.
- Bland vann, gjær og olje, og tilsett resten av det tørre.
- Kna til deigen er passe fast og fin.
- Strø litt mel over deigen og sett den til heving i minst 30 minutter.
- Når deigen er ferdig hevet, kjevles den til et rektangel på ca. 20x30 cm.
- Legg tomater, ost, skinke og revne gulrøtter over hele deigen og rull den sammen fra langsiden.
- Skjær rullen i skiver - ca. 1 cm tykke - og legg dem på et bakepapir på en stekeplate.
- La pizzasnurrene heve ytterligere i 30-40 minutter.
- Stek pizzasnurrene midt i ovnen på 180 grader i ca. 12 minutter.