Ingredienser
Rosenkålfrittata
20-40 min
1 av 5 om dagen
Rosenlkålfrittata er omelett med rosenkål, løk, tomater og pinjekjerner og med revet parmesan på toppen. Passer bra som middag eller til kvelds, og er spennende på tapasbordet eller i lunjboksen på skole eller jobb.
Fremgangsmåte
- Rens rosenkålen og kok den i lettsaltet vann i 2-3 minutter.
- Hell kokevannet av og la kålen renne godt av.
- Bland den med sjalottløk og pinjekjerner. Fres blandingen i litt olje i 2-3 minutter.
- Rør inn tomatbåtene.
- Visp sammen egg og ost og smak til med salt og pepper.
- Hell eggemassen over grønnsakene i stekepannen. Rør forsiktig så eggemassen fordeler seg jevnt med grønnsakene.
- Stek omeletten på middels varme til den er fast på undersiden.
- Sett i mellomtiden på sterk overvarme i stekeovnen og plasser hele stekepannen inn og stek omeletten til den er pent brunt på toppen.
- Server omeletten nylaget, gjerne med godt brød og smør til.