Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skyll pærer, spisskål og salat.

    Skjær pærene og chèvre i 1 cm tykke skiver.

    Del spisskålen i 4 eller 6 båter.

    Pensle pærer, chèvre og spisskål med olje og grill på sterk varme et par minutter på begge sider.

    Dander salaten på et fat og legg de ferdige grillede ingrediensene på.

    Dryss over hakkede valnøtter.

    Hell på balsamicoeddik og litt olivenolje og kvern pepper over.

    Om du ønsker kan du pynte med spiselige blomster.

    Serveres umiddelbart, mens den er litt lun.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk pære
  • 1 stk rød spisskål
  • 100 g chevre (hvit geitost)
  • 12 stk valnøttkjerner
  • 1 pk småbladet salat
  • 4 ss balsamicoeddik
  • 2 ss olivenolje
  • pepper
Lun salat med grillet pære, rød spisskål og chèvre

Fremgangsmåte

  • Skyll pærer, spisskål og salat.

    Skjær pærene og chèvre i 1 cm tykke skiver.

    Del spisskålen i 4 eller 6 båter.

    Pensle pærer, chèvre og spisskål med olje og grill på sterk varme et par minutter på begge sider.

    Dander salaten på et fat og legg de ferdige grillede ingrediensene på.

    Dryss over hakkede valnøtter.

    Hell på balsamicoeddik og litt olivenolje og kvern pepper over.

    Om du ønsker kan du pynte med spiselige blomster.

    Serveres umiddelbart, mens den er litt lun.