Lun fruktsalat med marsipan

Denne fruktsalaten er virkelig verdt å prøve til dessert. Kontrasten mellom den sprø marsipanen og frukt og bær som er lune, er helt nydelig!
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 pære
  • 2 eple
  • 2 kiwi
  • 100 g bringebær
  • 100 g blåbær
  • saften av 0,5 sitron
  • 150 g marsipan
  • 4 dl kremfløte

Fremgangsmåte

Skjær pærer, epler og kiwi i mindre biter. Bland sammen med bringebær og blåbær og ha over sitronsaft. Bland sammen og ha alt over i en ildfast form. Riv marsipanen over og stek formen på 175°C i 10-12 minutter.

Server fruktsalaten lun med pisket kremfløte til. Om du ønsker, kan du bytte kremfløten med vaniljeis.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 45
Legg til på Min side
Del på Facebook