Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok byggrisen etter anvisningen på pakken. Avkjøl.

    Forvell ertene raskt. Avkjøl.

    Finsnitt kålen og vårløken.

    Bland alt sammen.

    Dressingen:

    Rør sammen sennep, vineddik, salt og pepper i en skål.

    Visp inn olivenolje og tilsett hakket kruspersille til slutt.

    Server nykålsalaten sammen med dressingen - enten over salaten eller i en skål for seg.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk nykål, sommerkål
  • 100 g grønne erter
  • 100 g byggris
  • 1 bunt vårløk
  • Fransk sennepsdressing:
  • 4 ts sennep
  • 2 dl olivenolje
  • 4 ss vineddik
  • ½ ts grovmalt pepper
  • ½ bunt hakket frisk kruspersille
To boller med nykålsalat

Fremgangsmåte

  • Kok byggrisen etter anvisningen på pakken. Avkjøl.

    Forvell ertene raskt. Avkjøl.

    Finsnitt kålen og vårløken.

    Bland alt sammen.

    Dressingen:

    Rør sammen sennep, vineddik, salt og pepper i en skål.

    Visp inn olivenolje og tilsett hakket kruspersille til slutt.

    Server nykålsalaten sammen med dressingen - enten over salaten eller i en skål for seg.