Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok potetene og bønnene møre i lettsaltet vann i hver sin kjele og avkjøl.

    Skjær potetene i grove biter, del bønnene i to og grovhakk bladpersille og rødløk.

    Bland sammen alle ingrediensene til dressingen.

    Ha poteter, bønner, bladpersille, rødløk og fetaost i biter i en egnet bolle. Hell over dressingen.

    Server potetsalaten som en egen liten rett eller som tilbehør til annen middag.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 10 stk potet
  • 200 g brekkbønner
  • 1 stk rødløk
  • ½ bunt bladpersille
  • 200 g fetaost
  • Dressing:
  • 1 dl olivenolje
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 ss dijonsennep
  • 4 ss hakket frisk gressløk
Potetsalat med fetaost servert på hvitt fat.

Fremgangsmåte

  • Kok potetene og bønnene møre i lettsaltet vann i hver sin kjele og avkjøl.

    Skjær potetene i grove biter, del bønnene i to og grovhakk bladpersille og rødløk.

    Bland sammen alle ingrediensene til dressingen.

    Ha poteter, bønner, bladpersille, rødløk og fetaost i biter i en egnet bolle. Hell over dressingen.

    Server potetsalaten som en egen liten rett eller som tilbehør til annen middag.