Skull punch

Dette er en frisk og kjempegod gresskardrikk som f.eks. kan serveres som aperitif til Halloween-festen. Vår oppskrift gir ca. 3 l, men den kan gjerne halveres.
20-40 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 mellomstort gresskar
  • 1 l appelsinjuice
  • 2 ts malt allehånde
  • 2 ss flytende honning
  • 0,5 l ananasjuice
  • 3 ss grenadin
  • 1 l lemonade

Fremgangsmåte

Gresskaret skrelles og renses for innmat og frø. Ta vare på frøene. De kan du bruke senere til å lage ristede gresskarkjerner. Riv eller hakk gresskarkjøttet.

Kok opp en kjele med vann og sett et dørslag oppå. Dørslaget må ikke berøre vannet. Ha gresskarkjøttet i dørslaget og damp det i 15-20 minutter. Avkjøl.

Ha det dampede gresskarkjøttet i en foodprosessor, tilsett appelsinjuice, allehånde og honning, og kjør til en jevn puré.

Bland sammen gresskarpureen, ananasjuice, grenadine, lemonade og knust is i en mugge. Sett punchen i kjøleskapet i en times tid.

Server punchen i en stor bolle eller f.eks. i et uthulet gresskar.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 4
Legg til på Min side
Del på Facebook