Fisk, egg og poteter på hvit asjett

Sommerens potetsalat med egg og kryddersild

Nypoteter i kombinasjon med egg og sild smakt til med gressløk, hjertesalat og en herlig dressing. Dette er ren sommerlykke!
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 500 g nypotet
  • 4 hjertesalat
  • 4 hardkokte egg
  • 4 ss hakket frisk gressløk
  • 4 kryddersildfilet
  • 1 g Dressing:
  • 0,5 sitron
  • 1 ts sukker
  • 1 ss dijonsennep
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss flytende honning
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

Kok potetene møre i lettsaltet vann. Avkjøl.

Del potetene i to og anrett dem på porsjonstallerkener sammen med hardkokte egg, sild og hjertesalat delt i mindre biter. Dryss over finklippet gressløk.

Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og hell den over like før servering. Dryss over litt salt og nykvernet pepper.

Server potetsalaten med godt brød og smør.

Legg til på Min side
Del på Facebook