Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Mos bringebær i en bolle og bland med eddik.

    La dette stå og trekke tildekket i kjøleskap i 4-5 døgn. Rør av og til.

    Sil eddiken gjennom et klede, gjerne natten igjennom. Da blir den klar og fin.

    Hell eddiken over på flaske.

    Oppbevares mørkt og kjølig.

    En enklere måte å lage bringebæreddik på er å fylle bringebær på en flaske med vid åpning. Hell på vineddik og skru på korken. Oppbevares kjølig.

    Kjempefine som gaver.

INGREDIENSER

  • 500 g bringebær
  • 200 g sukker
  • 3 dl eplecidereddik
Miljøbilde av bringebærdressing på glassflasker.

Fremgangsmåte

  • Mos bringebær i en bolle og bland med eddik.

    La dette stå og trekke tildekket i kjøleskap i 4-5 døgn. Rør av og til.

    Sil eddiken gjennom et klede, gjerne natten igjennom. Da blir den klar og fin.

    Hell eddiken over på flaske.

    Oppbevares mørkt og kjølig.

    En enklere måte å lage bringebæreddik på er å fylle bringebær på en flaske med vid åpning. Hell på vineddik og skru på korken. Oppbevares kjølig.

    Kjempefine som gaver.