Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell potetene og del i biter. Kok dem møre med hakket hvitløk. Hell fra kokevannet, men ta vare på det.

    Mos poteter, rør inn smør og hakkede urter. Spe med litt av kokevannet til passe konsistens. Smak til med salt og pepper.

    Server rykende varm potetmos til middag - gjerne med noen ristede pinjekjerner over, om du ønsker det.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 kg potet
  • 1 stk kinesisk hvitløk
  • 1 dl hakket frisk kruspersille
  • 1 dl hakket frisk timian
  • 3 ss smør
  • smak til med salt og pepper
  • kokevannet av potetene
Hvit middagstallerken med kylling og potetmos

Fremgangsmåte

  • Skrell potetene og del i biter. Kok dem møre med hakket hvitløk. Hell fra kokevannet, men ta vare på det.

    Mos poteter, rør inn smør og hakkede urter. Spe med litt av kokevannet til passe konsistens. Smak til med salt og pepper.

    Server rykende varm potetmos til middag - gjerne med noen ristede pinjekjerner over, om du ønsker det.