Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Fjern den tykke stilken på grønnkålbladene og ha dem i kokende vann i noen sekunder. Avkjøl bladene raskt i kaldt vann.

    Ha grønnkålbladene og de øvrige ingrediensene, bortsett fra oljen, i en foodprosessor og kjør til alt er knust. Spe med olje til en passe tykk pesto.

    Smak til med salt og pepper.

INGREDIENSER

  • 2 stk blader grønnkål
  • ½ potte frisk basilikum
  • 50 g mandler
  • 1 båt hvitløk
  • 50 g grovrevet parmesan
  • 1 dl olivenolje
  • smak til med litt salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Fjern den tykke stilken på grønnkålbladene og ha dem i kokende vann i noen sekunder. Avkjøl bladene raskt i kaldt vann.

    Ha grønnkålbladene og de øvrige ingrediensene, bortsett fra oljen, i en foodprosessor og kjør til alt er knust. Spe med olje til en passe tykk pesto.

    Smak til med salt og pepper.