Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rist gresskarkjernene i en tørr panne slik at de får litt farge.Ta gjerne vare på 4 ss med ristede gresskarkjerner til pynt.

    Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin bortsett fra det flytende.

    Spe med olje og vann og kjør til du får en jevn pesto.

    Smak til.

    En spiseskje med pesto i gresskarsuppen er kjempegodt.

INGREDIENSER

  • 2 dl frisk kruspersille
  • 2 dl frisk basilikum
  • 50 g ristede gresskarkjerner
  • 1 båt hvitløk
  • 5 ss revet parmesan
  • saften av 1 stk sitron
  • 2 dl olivenolje
  • 1 dl kaldt vann
Gresskarsuppe laget av Tiger cross-gresskar

Fremgangsmåte

  • Rist gresskarkjernene i en tørr panne slik at de får litt farge.Ta gjerne vare på 4 ss med ristede gresskarkjerner til pynt.

    Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin bortsett fra det flytende.

    Spe med olje og vann og kjør til du får en jevn pesto.

    Smak til.

    En spiseskje med pesto i gresskarsuppen er kjempegodt.