Ingredienser
Tomatmuffins
20-40 min
1 av 5 om dagen
Bak deg deilige muffins med tomater når du har lyst på noe godt. De er også gode som tilbehør til supper eller gryteretter, og lurt å ta med i sekken på søndagsturen.
Fremgangsmåte
- Pisk sammen eggene og tilsett olje, yoghurt og honning.
- Bland sammen salt, bakepulver, hvetemel og sammalt hvetemel og rør i deigen.
- Finhakk de soltørkede tomatene og skjær cherrytomatene i mindre biter. Rør dette inn i deigen.
- Fyll muffinsformer 2/3 fulle med deigen og sett formene på stekeplaten.
- Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i ca. 20 minutter.
- Avkjøl på rist og spis muffinsene nystekte, gjerne som tilbehør til supper eller gryteretter.
- Denne porsjonen gir ca. 12 muffins.