Pumpkin spice latte

Pumpkin spice latte

Denne krydrede og varme drikken har tatt Norge med storm - og med god grunn. Pumpkin spice latte passer perfekt til kjølige høstkvelder.

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 6 dl melk
  • 8 ss gresskarpuré
  • 6 ss vaniljesukker
  • 2 ts malt kanel
  • 1 ts ingefær
  • 0,5 ts malt nellik
  • 0,5 ts malt muskat
  • litt pepper
  • 4 doble espressokaffe
  • karamellsaus valgfritt
  • kremfløte valgfritt

Fremgangsmåte

  1. Lag gresskarpure. Dette gjør du ved å bake gresskar i ovn på 175 grader i ca en time. Fjern skallet og miks med stavmikser. 
  2. Varm opp melken og tilsett gresskarpureen, krydderet og vaniljesukkeret. 
  3. Finn frem fire glass. Ha en dobbel espresso i hver glass og hell i melkeblandingen. Topp gjerne med pisket krem av kremfløte og karamellsaus! 
Del på Facebook