Salat med edamamebønner, Sunn fastfood

Juryens medlemmer 2022

En matglad og sulten jury vil vurdere alle bidragene. I slutten av konkurranseperioden vil juryen presentere 10 finalister som er med i sluttspurten.

Disse er med i juryen:

 

imager8e4q.png

Kjetil Dale Aas

Kjetil er utdannet diplombaker og har mesterbrev baker og konditor i tillegg til en bachelorgrad i økonomi. Kjetil er hovedtrener for Baker- og Konditorlandslaget og fagansvarlig i opplæringskontoret. Han jobber med opplæring, kurs og kompetanse, faglig rådgivning og økonomistyring.

 

image9lfe.png

Christer Rødseth

Mesterkokk, kjendiskokk: «Konkurranser med kokkelandslaget, individuelt og som commis for noen av Norges dyktigste kokker har vært med å forme meg som kokk og ikke minst person.» Han formidler matglede alltid med et smil.

image0tgf9.png

 

 

 

 

Trude Nordli

Trude har jobbet i havbruksnæringa i over 20 år. Hun brenner for sjømat og et sunt kosthold, og er spesielt opptatt av at barn og ungdom skal få gode matopplevelser.

Av bakgrunn er hun sivilagronom med mye ernæringskompetanse. Hun deltar aktivt inn i kostholdsarbeidet til Helsedirektoratet med fokus på hva vi skal spise #MerAv (frukt, grønt, grove kornprodukter og sjømat) på vegne av Sjømat Norge.

 

Premie og premieutdeling

Premien er hederlig omtale, heder og ære, pokal og gavekort på kr. 5 000,-.

Premieutdelingen er 22. september i Oslo - sett av tiden allerede nå. Tid og sted for arrangementet vil bli klart før sommeren.  

Deltagerne som havner på pallen blir invitert til premieutdelingen i god tid før seminaret. Avsløringen av pallplassering forblir en hemmelighet frem til utdelingen.