Juryens medlemmer

Årets jury setter pris på et godt måltid, og er samtidig svært opptatt av at det skal kunne finnes gode og sunne alternativer for forbukerne når de er i farta. Juryen vil vurdere alle bidragene og invitere fire finalister som blir invitert til å delta i finalen 14.november i Sørumsand.

Disse er med i juryen:

 

Nils Flatmark

Nils Flatmark, 26 år fra Trondheim. Jobber som Executive Headchef på Storfjord hotel, er deltaker på kokkelandslaget og er Landstyremedlem i NKL. Hadde sin læretid på Arne Brimi sin restaurant Vianvang og har blant annet vært Kjøkkensjef på Brimibue i Lom, Youngchef Ambassadør og grunnlegger av og styreleder i NKL Jotunheimen. Noen av Flatmark sine priser/titler: Årets unge medlem NKL Trondheim, Årets Youngchef 2019, Gull overall i OL med kokkelandslaget som commis 2020, Gull i Nordic green chef of the year 2022 og 2023, Gull som Coach i Nordisk for lærlinger 2022, Gull NM i kokkekunst "Norgesmester" 2022, San Pellegrino Social Responsiblity award 2022, Gull årets grønne kokk 2023 og Hederstegnet Cordon bleu tildelt 2023.

Ellen Aabol

Ellen Aabol er en kjent matprofil i det norske markedet og lager ukentlig mat i sitt sosiale medie univers. Her oppnår hun stor rekkevidde og engasjement på sin live matlaging som bytter tematikk fra dag til dag. Hennes interesse for mat og gode smaker er svært genuin og også en grunn til at hun brukes i flere juryer og var også invitert ned til verdensmesterskapet til Paul Bocuse. 

Iselin Bogstrand Sagen

Opplysningskontoret for frukt og grønt - frukt.no

Ernæringsrådgiver Iselin Bogstrand Sagen. Iselin jobber i Opplysningskontoret for frukt og grønt. Hun har en mastergrad i samfunnsernæring og brenner for å kunne bidra til å spre kunnskap og inspirasjon som kan bedre folkehelsen.

 

 

 

 

 

Finale og premiering

14.november 2023, Sørumsand: Fysisk finale hvor 4 finalister som har blir valg ut av juryen lager og viser frem sine retter til juryen og til et forbrukerpanel.

Premier (premiene er personlig og går til den ansatte som har sendt inn oppskrift):

1. plass: kr 10 000,-

2. plass: kr 3000,-

3.plass: kr 1000,-