Konkurransekriterier 2022

Når juryen vurderer bidragene ser de i utgangspunktet på tre i ting. Retten må inneholde en kombiansjon av grove kornprodukter, en variant av sjømat og frukt/ grønnsaker. I tillegg vil juryen se på mersalgsaktiviteter og hvordan deltakelsen er profilert.

Konkurransen vil få en ny innrettning i 2023

Hva må retten inneholde?

Retten må inneholde et minimum innhold av følgende:

  • Minst en porsjon frukt / grønt
  • En porsjon grove kornprodukter med mer enn 50 % grovt i.h.t. Brødskala`n
  • En porsjon fisk/skalldyr/fiskeprodukter

 

Mersalgsaktiviteter teller:

Vi oppfordrer til at bidraget kan inngå i en bundle, for eksempel «Familiepakka»- der mat for to voksne to barn eller en voksen to barn etc. inngår i en samlet pris, eller at det gis en fordel som gjør at det selges mer av aktuelt bidrag.

 

Premie og premieutdeling

Premien er hederlig omtale, heder og ære, pokal og gavekort på kr. 5 000,-.

Premieutdelingen er 22. september i Oslo - sett av tiden allerede nå. Tid og sted for arrangementet vil bli klart før sommeren.  

Deltagerne som havner på pallen blir invitert til premieutdelingen i god tid før seminaret. Avsløringen av pallplassering forblir en hemmelighet frem til utdelingen.

Mer om konkurransen