Hopp til innhold

Artikler og temaer

 1. Ulike glass med smoothie i ulike farger

  Smoothiens historie

  Visste du at den første smoothie-oppskriften ble publisert i en kokebok i 1940-årene? Her kan du lære litt mer om smoothiens bakgrunn og historie.

 2. 15 sommerlige tips til 5 om dagen

  Om sommeren bugner det av nydelige og friske frukt, bær og grønnsaker. Her får du noen sommerlige tips til hva du kan gjøre med dem. Med godsaker som smooth-is, foliepakke på grill, hjemmelaget juice og granité, blir 5 om dagen lekende lett!

 3. Fruktspyd i rødt, hvitt og blått - med jordbnær, melon, slåbær og druer. Dekorativt til 17. mai-bordet.

  17. mai-snacks

  Her får du 10 gode snacks-tips som du kan nyte med god samvittighet, for eksempel på 17. mai.

 4. Ta med suppe på termos på tur.

  5 beste påsketips

  Enten du skal tilbringe påsken på fjellet, ved sjøen eller i byen så skal du kanskje ut på tur? Her er våre beste påsketips.

 5. Vi skåler i smoothie - smoothie-verksted

  Nyttårsforsettene du vil elske å følge - og holde

  Vi gjør det hvert år. Begynner det nye året med forsetter, som å spise sunnere og trene mer. Så går det en liten stund før man oppdager at det kanskje var i overkant optimistiske mål en hadde satt seg, og så dropper man ut en gang mot vårparten. Men ikke i år, for nå skal vi gi deg noen super-enkle grønne forsetter du vil elske å følge - og elske å holde. Finn din favoritt og kom i gang.

 6. Fra boken Førsteklasses - illustrasjonsbilde

  Motta Totaloversikten gratis

  Ønsker du å motta Totaloversikten 2018 i trykket versjon? Send en e-post til post@frukt.no

 7. Adventspotetene

  Hva er det lutefisk, rakfisk, ribbe og pinnekjøtt har til felles? Jo, gode poteter. Gourmetpotetene Gulløye, Ringerikspotet og Mandelpotet gir rettene en ekstra dimensjon, og får vår gode tradisjonelle julemat til å smake av forventning og tilhørighet.

 8. Asparges - Opprinnelse, dyrkning, næringsinnhold og sesong

  Asparges er en staude og det tar vanligvis to år fra man planter til man kan begynne å høste. Den norske aspargessesongen er fra mai til slutten av juni - perfekt å servere til 17. mai med andre ord!