17. mai-dessert i rødt, hvitt og blått

Jordbær, bringebær og blåbær sammen med hvit marengs blir en fantastisk god dessert. Serveres for eksempel etter en lang 17. mai-frokost eller brunsj med familien. Enkelt, dekorativt og veldig godt - i rødt, hvitt og blått.
Under 20 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 250 g blåbær
  • 250 g jordbær
  • 250 g bringebær
  • noen marengs (pikekyss)

Fremgangsmåte

  1. Skyll bærene.
  2. Fjern hamsen på jordbærene. Store bær skjæres i mindre biter.
  3. Legg røde og blå bær lagvis i et stort glass. Du kan også servere bærene fra et pent serveringsfat eller i porsjonsglass.
  4. Server pisket krem eller vaniljesaus til.
Sist oppdatert 4. desember 2015
Liker 12
Legg til på Min side
Del på Facebook