Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Pisk egg og sukker til lett og porøs eggedosis.

    Smelt smøret og bland det med melken. Ha det i eggedosisen.

    Bland de tørre ingrediensene og ha det i røren til slutt.

    Tilsett bringebærene og rør forsiktig.

    Fordel røren i muffinsformer - 3/4 fulle - og stek dem midt i ovnen på 200°C i ca. 25 minutter. Avkjøl.

    Pynt med kremost og friske bringebær.

    Denne oppskriften gir 12 store muffins.

INGREDIENSER

  • 2 stk store egg
  • 2 dl sukker
  • 125 g smør
  • 1 dl melk
  • 3 dl hvetemel
  • ts bakepulver
  • 1 ts malt kardemomme
  • 200 g bringebær

Fremgangsmåte

  • Pisk egg og sukker til lett og porøs eggedosis.

    Smelt smøret og bland det med melken. Ha det i eggedosisen.

    Bland de tørre ingrediensene og ha det i røren til slutt.

    Tilsett bringebærene og rør forsiktig.

    Fordel røren i muffinsformer - 3/4 fulle - og stek dem midt i ovnen på 200°C i ca. 25 minutter. Avkjøl.

    Pynt med kremost og friske bringebær.

    Denne oppskriften gir 12 store muffins.