Ingredienser
Bombay frittata
20-40 min
1 av 5 om dagen
Prøv vår smakfulle, ovnsbakte potetomelett med bønner, hvitløk, gurkemeie og koriander. Chilipulveret gir omeletten litt krutt. Spis den gjerne med raita til.
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 220 grader C, eller 200 grader C om du bruker varmluft.
- Fres løk og hvitløk blankt i olje i en stekepanne. Tilsett potetskivene og krydderet. Rør om.
- Skyll sorte bønner og ha de i pannen.
- Bland egg til en røre og ha den over i pannen.
- Rør om og sett hele pannen i ovnen eller kle en ildfast form med bakepapir og hell massen i (vi har brukt en oval ildfastform).
- Bak frittataen til den har stivnet og fått litt farge og potetene er møre, ca. 20 minutter.
- Server frittataen som en egen rett, gjerne med raita til.