Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Til bringebærcoulis:

    Kjør alt sammen i en blender eller med en stavmikser til en jevn saus.

    Sil saften og sett den kjølig til du skal servere den.

    Til multecoulis:

    Kok opp en sukkerlake og ha den i en blender sammen med multer og sitronsaft.

    Kjør til en glatt saus.

    Smak til med sukker.

    Sil sausen og sett den kjølig til du skal servere den.

INGREDIENSER

  • Bringebærcoulis:
  • 400 g friske bringebær
  • 100 g melis
  • saften av ½ stk sitron
  • Multecoulis:
  • 1 dl vann
  • 1 dl sukker
  • saften av 1 stk sitron
  • 400 g multer
Panna cotta med coulis av multer og bringebær

Fremgangsmåte

  • Til bringebærcoulis:

    Kjør alt sammen i en blender eller med en stavmikser til en jevn saus.

    Sil saften og sett den kjølig til du skal servere den.

    Til multecoulis:

    Kok opp en sukkerlake og ha den i en blender sammen med multer og sitronsaft.

    Kjør til en glatt saus.

    Smak til med sukker.

    Sil sausen og sett den kjølig til du skal servere den.