Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rist først kokosmassen i en tørr, varm panne til den er gyllen.

    Del frukt i biter og stek raskt i en wokpanne i litt solsikkeolje. Tilsett honning, revet ingefær, krydder og ananasjuice. La det hele trekke noen minutter og smak til.

    Desserten serveres varm med yoghurt eller kesam. Dryss over kokosen ved servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 boks hermetisk ananas i ringer (liten boks)
  • 10 stk dadler
  • 2 stk fersken
  • 2 stk banan
  • 50 g mandelflak
  • 4 ss kokosmasse
  • 2 ss honning
  • 2 dl ananasjuice
  • 2 ss revet frisk ingefær
  • 1 ts malt kanel
  • 2 stk stjerneanis

Fremgangsmåte

  • Rist først kokosmassen i en tørr, varm panne til den er gyllen.

    Del frukt i biter og stek raskt i en wokpanne i litt solsikkeolje. Tilsett honning, revet ingefær, krydder og ananasjuice. La det hele trekke noen minutter og smak til.

    Desserten serveres varm med yoghurt eller kesam. Dryss over kokosen ved servering.

Prøv også disse dessertene Se alle desserter (233)