Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skyll jordbær med hamsen, og rens dem.

    Del melonen i to og ta ut kuler med et lite kulejern. Du kan også skjære melonkjøttet i terninger, om du heller ønsker det.

    Legg bær og melonkuler på et fat eller i en dessertbolle.

    Dryss over kokos og ha en "stripe" flytende honning over.

     

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 500 g jordbær
  • ½ stk galiamelon
  • ½ stk cantaloupe melon
  • 2 ss kokosmasse
  • 4 ts flytende honning
Jordbær- og melonsalat på hvit tallerken

Fremgangsmåte

  • Skyll jordbær med hamsen, og rens dem.

    Del melonen i to og ta ut kuler med et lite kulejern. Du kan også skjære melonkjøttet i terninger, om du heller ønsker det.

    Legg bær og melonkuler på et fat eller i en dessertbolle.

    Dryss over kokos og ha en "stripe" flytende honning over.

     

Deilige desserter med jordbær Se alle (83)