Ingredienser
Frittata - italiensk omelett
Under 20 min
1 av 5 om dagen
En herlig omelett med hvitløk, paprika, kokte poteter og spinat. Omeletten lages på 1-2-3, og den er kjempegod og fin å ha med i matpakken enten man skal sitte på skolebenken eller er på turdag med skolen.
Fremgangsmåte
- Rens og finhakk hvitløk.
- Rens og skjær løk i tynne skiver.
- Vask og skjær paprika i biter og poteter i skiver.
- Ha olje i en stekepanne og la løk og hvitløk surre over middels varme til den blir blank, i ca. 2 minutter.
- Tilsett paprika, potet og spinat, og rør forsiktig rundt.
- Pisk eggene lett, tilsett ost, salt og pepper, og hell det over grønnsakene i pannen.
- Stek omeletten på middels varme til eggemassen har stivnet (bruk gjerne lokk).
- Server omeletten med godt grovt brød eller som pålegg.