Grillet quesadilla

Quesadilla er en meksikansk rett og navnet kommer av det spanske ordet for ost. Det består av en hvetetortilla som er brettet, fylt og stekt. Hvorfor ikke fylle den med litt tomat og ruccula og putte den på grillen? Ypperlig som snacks utover sommerkvelden.
Under 20 min

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 150 g chorizopølse i tynne skiver
  • 6 hvetetortilla
  • 250 g brie
  • 2 tomat
  • 0,5 pk ruccula

Fremgangsmåte

Legg chorizo, brie, tomater og ruccula på en halvdel av hver tortilla. Brett over den andre halvdelen og trykk sammen. Grill tortillaene på begge sider på svak varme til de er gylne. Skjær quesadillas i kakebiter og server. Serveres gjerne med guacamole og salsa.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 2
Legg til på Min side
Del på Facebook