Ingredienser

Grønnsaksrøre i vaffeljern

20-40 min
1 av 5 om dagen

En vaffel av grønnsaker. Røren kan stå klar i kjøleskapet. Stek opp noen plater å ha med i sekken på tur. Andre grønnsaker som kålrot, persillerot og sellerirot kan også brukes. Et sprekt tilbehør til middag.

Fremgangsmåte

  1. Skrell potetene, gulrøttene og selleriroten og riv dem på et råkostjern. Klem ut litt av vannet og ha dem i en bolle.
  2. Tilsett kruspersille og gressløk og bland alt godt sammen. Tilsett eggene og den revne osten.
  3. Smak til med salt og pepper.
  4. Ha oljen i røren.
  5. Stek grønnsaksvaflene i vaffeljern og avkjøl på rist.

Serveres som en egen smårett eller som tilbehør til middag.

Denne porsjonen er nok til ca. 6 grønnsaksvafler.

Hvor godt likte du oppskriften?