Bakt paprika med kapers

Om du ikke har forsøkt bakt paprika tidligere, så bør du gjøre det! Kjempegodt tilskudd til julebuffeten og som tapas.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 1 rød paprika
  • 1 oransje paprika
  • 1 gul paprika
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 4 store kapers med stilk
  • 1 ss finhakket bladpersille

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 250 grader. Del paprikaen i to, fjern hinner og frø, og legg dem i en langpanne med snittflaten ned og smør litt olje på skinnsiden.

Sett dem i ovnen og la de stå til de er mørke og nesten "brent". Ta dem ut og legg dem i en plastpose, eller dekk til med aluminiumsfolie.Etter en halvtimes tid kan du lett dra det brente skinnet av paprikaen.

Del paprikaen i brede strimler og tilsett kapers, olivenolje, salt, pepper og finhakket frisk blandpersille og vend forsiktig sammen. Pynt gjerne med noen svarte oliven før servering.

Legg til på Min side
Del på Facebook