Ingredienser
Isbergsalat-wraps
Under 20 min
2 av 5 om dagen
Isbergsalat og hjertesalat er perfekte alternativer å bruke som wraps. Pakk dine favorittingredienser inn i de store, ytterste bladene for et friskt og enkelt salatmåltid. Enten det er en lunsj på tur, niste eller bare når du ønsker det, er dette en ideell måte å nyte salat på. Utforsk ulike grønnsaksstrimler og kombinasjoner for en smakfull opplevelse.
Fremgangsmåte
- Skyll og tørk salaten godt.
- Løsne de store bladene.
- Legg salatbladene på et stykke med matpapir eller bakepapir. Isbergbladene skal fungere som wraps. Det er viktig at salatbladene er tørre.
- Kutt ingrediensene som beskrevet.
- Skjær opp resten av isbergsalaten i strimler.
- Fyll salatbladene på langs, med det du har kuttet opp.
- Ha på 1 ss humus på hver av wrapsene.
- Lag en stram rullade ved hjelp av papiret rundt. Papiret skal være på.
- Knyt gjerne en hyssing rund hver ende. Del wrapsen i to, på midten.
- Nyt! Slike wraps er aller best når de er nylaget og isberg-salaten er sprø.