Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Bland sammen ingrediensene til pannekakerøren og la den svelle i ca. 20 minutter.

    Stek pannekakene i stekepanne. Av denne røren blir det ca. 12 pannekaker.

    Rens og skjær sopp og squash i små terninger. Rens og skjær vårløkene i tynne ringer. Flå tomatene ved å dyppe dem noen sekunder i kokende vann, legg dem over i kaldt vann og trekk skinnet av. Del tomatene, fjern frøene og skjær tomatkjøttet i små terninger. Fres grønnsakene i olje i 3-4 minutter, smak til med salt og pepper og rør inn créme fraîche.

    Fordel fyllet på pannekakene og rull dem sammen.

    Serveres nylaget.

     

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • Pannekakerøre:
  • dl sammalt hvete, fin
  • ½ dl havregryn
  • dl hvetemel
  • 5 dl melk
  • ¼ ts salt
  • 3 stk egg
  • Grønnsakfyll:
  • 300 g frisk sjampinjong (annen sopp kan brukes)
  • 1 stk gul squash
  • 4 stk vårløk
  • 2 stk tomat
  • 1 ss olje
  • salt og pepper
  • 1 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • olje til steking

Fremgangsmåte

  • Bland sammen ingrediensene til pannekakerøren og la den svelle i ca. 20 minutter.

    Stek pannekakene i stekepanne. Av denne røren blir det ca. 12 pannekaker.

    Rens og skjær sopp og squash i små terninger. Rens og skjær vårløkene i tynne ringer. Flå tomatene ved å dyppe dem noen sekunder i kokende vann, legg dem over i kaldt vann og trekk skinnet av. Del tomatene, fjern frøene og skjær tomatkjøttet i små terninger. Fres grønnsakene i olje i 3-4 minutter, smak til med salt og pepper og rør inn créme fraîche.

    Fordel fyllet på pannekakene og rull dem sammen.

    Serveres nylaget.