Ingredienser
Lun brokkolisalat med fetaost
20-40 min
2 av 5 om dagen
Å bruke bulgur i salat metter godt. Her en oppskrift på en lun brokkolisalat med fullkornsbulgur, vårløk og hakket hvitløk. Valnøttkjerner på toppen.
Fremgangsmåte
- Kok bulgur og buljongterning som anvist på pakken.
- Hell av buljongen og rør inn smør.
- Del brokkoli i buketter.
- Skjær vårløken i tynne skiver.
- Legg brokkolien i kokende, lettsaltet vann og la den koke i ca. 1 minutt.
- Hell av vannet og bland med bulgur, vårløk og cherrytomater.
- Anrett salaten på fat og fordel osteterninger og grovt hakkede valnøttkjerner over.
- Rist dressingen sammen i f.eks. et syltetøyglass og hell den over salaten før servering.
- Godt brød passer til.
Se flere salater med brokkoli her