Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200°C.

    Skjær laksefilet i serveringsstykker og dryss over litt salt og pepper.

    Vask og rens grønnsakene. Skjær løk og hvitløk i tynne skiver, squash i halve skiver og paprika i strimler.

    Legg grønnsakene over i en smurt ildfast form, drypp over olivenolje og hell i buljongen. Dryss over litt salt og pepper.

    Legg fiskestykkene over grønnsakene, press over litt sitronsaft og smør pesto på fisken.

    Dekk formen med aluminiumsfolie og stek retten i ca. 20 minutter til fisken er ferdig og grønnsakene er møre.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 600 g laksefilet
  • 1 stk løk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 stk grønn squash
  • 1 stk gul paprika
  • 2 ss olivenolje
  • 3 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • salt og pepper etter smak
  • ½ stk sitron
  • 4 ts pesto

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200°C.

    Skjær laksefilet i serveringsstykker og dryss over litt salt og pepper.

    Vask og rens grønnsakene. Skjær løk og hvitløk i tynne skiver, squash i halve skiver og paprika i strimler.

    Legg grønnsakene over i en smurt ildfast form, drypp over olivenolje og hell i buljongen. Dryss over litt salt og pepper.

    Legg fiskestykkene over grønnsakene, press over litt sitronsaft og smør pesto på fisken.

    Dekk formen med aluminiumsfolie og stek retten i ca. 20 minutter til fisken er ferdig og grønnsakene er møre.