Tomatgryte i hvit bolle

Tomatgryte med skinke og rosépepper

Tomater smaker nydelig også i varme gryter. I denne gryteretten tilsettes tomatene mot slutten av koketiden. Server pasta, ris eller kokte poteter til.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 600 g indrefilet av svin
  • 1 ss smør
  • salt og pepper
  • 1 løk
  • 2 dl crème fraîche
  • 2 dl vann
  • 1 ss kalvekraft
  • 2 ss chilisaus
  • 1 ts soyasaus
  • 2 ts knust rosépepper
  • 300 g cocktailtomat

Fremgangsmåte

Del kjøttet i skiver og stek det i smør og krydre med salt og pepper.

Skrell og hakk løk og stek sammen med kjøttet. Tilsett créme fraîche, vann, kraft, chilisaus, soyasaus og knuste pepperkorn. La det trekke ca. 15 minutter.

Del tomatene i fire og legg dem i gryten de siste 5 minuttene.

Server retten med kokte poteter, ris eller pasta.

Legg til på Min side
Del på Facebook