Pasta med rosenkål, cherrytomat og chorizo

Den spanske chorizopølsen har en fin kryddersmak som går supergodt sammen med rosenkål og de søte tomatene. Hakket basilikum og høvlet parmesanost topper denne velsmakende, men enkle pastaretten.
20-40 min
0.5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 300 g pasta - valgfri sort
  • 300 g rosenkål
  • 200 g chorizopølse
  • 15 rød cherrytomat
  • 4 ss god olivenolje
  • 0,75 ts kajennepepper (eller etter smak)
  • salt og pepper
  • 1 dl hakket frisk basilikum
  • 1 dl høvlet parmesan

Fremgangsmåte

Kok opp rikelig med saltet vann. Legg i pastaen sammen med renset rosenkål og kok pastaen etter anvisning på pakken (sammen med rosenkålen). Sil kokevannet fra.

Skjær pølsen i terninger eller strimler og bland dem sammen med pasta og rosenkål, bland inn tomater og olje, smak til med salt, pepper og kajennepepper og la retten bli gjennomvarm.

Dryss over hakket frisk basilikum og høvlet parmesan. Retten er god alene, men du kan også servere litt godt brød ved siden av.

Sist oppdatert 24. januar 2015
Liker 5
Legg til på Min side
Del på Facebook