Pasta med asparges og sukkererter på hvit tallerken

Pasta med asparges og kinakål

En sprek matsalat som ser fantatisk ut, og som smaker like godt. Asparges, sukkererter og kinakål smaker nydelig sammen med pasta i salat. Et flott alternativ til middag på en, to, tre.
20-40 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

Legg skiver av spekeskinke på bakepapir på stekeplate og stek dem sprø i ovnen ved 200°C i ca. 8 minutter.

Brekk av den nederste delen av aspargesen.

Kok pasta etter anvisning på pakken. Legg i asparges og erter de siste minuttene av koketiden. La pasta og grønnsaker renne av og hell tilbake i kjelen.

Tilsett finsnittet kinakål og rør i olje og ost. Bland forsiktig til osten er smeltet.

Hakk dill og bland med pasta. Krydre med salt og pepper og server den sprøstekte spekeskinken til.

Del på Facebook