Polar bruschetta

Polarbrød kan bl.a. brukes som lettvinte pizzabunner eller brødskiver, og her har vi brukt det til bruschetta (uttales brusketta). Kjempegodt, og veldig, veldig enkelt.
Under 20 min
1,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 løk
  • 1 eple - gjerne grønt
  • 200 g mozzarella
  • 16 cocktailtomat (evt. cherrytomater)
  • 1 ss olivenolje
  • 1 båt presset hvitløk
  • 1 ss hakket frisk timian
  • 1 ts salt
  • ørlite kvernet pepper
  • 4 polarbrød
  • 8 skiver spekeskinke - evt. parmaskinke
  • 1 pk ruccula

Fremgangsmåte

Rens og hakk løk. Skjær skrelt eple i tynne båter og mozzarella i terninger. Del tomatene i to eller fire, alt etter størrelsen på tomatene.

Fres løk, eple og presset hvitløk i olje 2-3 minutter. Bland inn tomater, mozzarella og timian. Smak til med salt og pepper.

Fordel grønnsakrøren på polarbrødene. Pynt med ruccula og legg på skinke.

Noen dråper med god olje over rett før servering.

Del på Facebook