Potetsalat med ruccula og reddiker

Spar på potetrester og bruk dem i en matsalat som denne en gang i uken. Her har vi kalde poteter, litt ruccula, cherrytomater, vårløk, reddiker og sukkererter i samme bolle.
20-40 min
1 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 0,5 kg potet
  • 1 pk ruccula
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 3 vårløk
  • 1 bunt reddik
  • 1 pk sukkererter
  • 1 dl fransk dressing

Fremgangsmåte

Vask potetene og kok dem møre. Avkjøl dem litt.

Skyll og del alle grønnsakene i mindre biter. Ha alt i en stor bolle.

Vend dressingen inn i potetsalaten eller server den i en liten bolle ved siden av.

Salaten serveres som en egen liten rett med godt brød til eller som tilbehør til middag.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 4
Legg til på Min side
Del på Facebook